JUMA LEUVEN

header

UW MINI-CONCESSIE IN LEUVEN.

Onze modellen.

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

MINI Fan & Track Day.

MINI Fan & Track Day.

Na een afwezigheid van bijna 3 jaar, komt de MINI Fan & Track Day terug op 22 mei 2022 voor een vijfde editie. Ook dit jaar staat MINI plezier voor jong én oud centraal. Naast de mogelijkheid om met je eigen MINI op het circuit te gaan of plaats te nemen als passagier bij een professionele piloot, zullen er opnieuw tal van activiteiten zijn voor de jongsten onder ons. Zo zal je onder andere ook kunnen kennis maken met de 100% elektrische MINI tijdens een unieke MINI Electric ervaring of wat denk je van een virtuele uitdaging op de race simulatoren? Adrenaline verzekerd!

carwash

1 jaar gratis carwash

Koop jij deze maand een MINI in onze vestiging te Leuven? Dan krijg je namelijk één jaar lang carwash bij De Wasstraat in Leuven er volledig gratis bij. Zo geniet jij elke dag opnieuw van een propere MINI. Helemaal overtuigd? Plan snel een afspraak in met één van onze collega's en geniet nu van de MINI Salondeals. Actie loopt tot en met 31 januari.

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2022

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2022.

Ook in 2022 krijgen de liefhebbers van de sportiefste MINI’s de kans om het MINI John Cooper Works gamma te ontdekken op het Circuit van Zolder tijdens de MINI John Cooper Works Track Experience. Deze ultieme experience zullen jullie kunnen ervaren op volgende data: 17 maart, 7 april, 12 mei, 29 mei (voormiddag), 2 juni, 29 september, 13 oktober en 10 november. Tot dan!

Boost Your Business

Boost Your Business

Wanted: lokale KMO's. Wat houdt de Boost Your Business actie juist in? Gedurende één week krijg je van ons een MINI met branding van je zaak mee. Gedurende die week vragen wij om drie à vijf foto's/video's op je social media kanalen te plaatsen. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen aan onze Boost Your Business actie?  

https://www.mini.be/nl_BE/home/news/new-mini-app.html

5 REDENEN OM DE NIEUWE MINI APP METEEN TE DOWNLOADEN.

Het is zover. Jij kan nu de gloednieuwe MINI app downloaden. Met z’n schitterende design en nieuwe features zijn jij en je MINI meer dan ooit verbonden. Met elkaar én met de digitale wereld. En dat volledig naadloos. We geven je alvast een paar highlights mee.

MINI ELECTRIC, OPGELADEN DOOR DE STAD.

MINI ELECTRIC, OPGELADEN DOOR DE STAD.

Altijd al gedroomd om een MINI te testen, of een elektrische wagen? Waarom kiezen? Sla twee vliegen in één klap met een testrit van ‘MINI Charged by the City’. Laat je onderdompelen in een elektriserende rijervaring met een stoere MINI Electric. Proef van sportieve prestaties met zero uitstoot in Luik (28 mei), Antwerpen (4 juni), Brussel (11 juni) en Luxemburg (18 juni) van 10u tot 18u.

 

 

 

 

JUMA LEUVEN

ASE

Juma Leuven
Brusselsesteenweg 66
3020 Herent


Openingsuren

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Services

  • Verkoop
  • Service

ONZE SOCIALS