JUMA LEUVEN

Last Viewed
Bewaard
Juma Leuven
Brusselsesteenweg 66
3020 Herent
Vind ons op:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

ESI Path--> /apps/settings/wcm/designs/minidigital-white.clientlibinclude.categories__business%3F%3Fdealerlocator%3F%3Fpublish.mode__css.async__.onload__.js

mini covid

WIJ BLIJVEN BESCHIKBAAR.

Wij helpen jou graag verder, ook in deze vreemde periode.

 

Onze werkplaats en carrosserieafdeling blijven geopend voor onderhoud, herstellingen en bandenwissels. Het is jammer genoeg niet mogelijk om tijdens onze interventie te wachten in onze klantenlounge.

 

Onze MINI Store en tweedehandscentrum zijn helaas niet toegankelijk, maar wij helpen jou graag digitaal verder. Via een digitaal bezoek aan onze MINI Store maken onze MINI Ambassadors graag samen met jou een offerte op. Zij tonen jou de beschikbare kleuren en opties en beantwoorden al jouw vragen.

 

De levering van jouw MINI kan nog steeds doorgaan, maar zal anders dan normaal verlopen. De uitleg over jouw wagen zal ingekort worden en onze afleveraars bewaren de nodige afstand.

 

Om elk bezoek veilig te laten verlopen vragen wij om steeds op voorhand een afspraak te maken, een mondmasker te dragen en voldoende afstand te bewaren.

 

Keep it safe en tot binnenkort!

dam Image

Welkom op onze website.

U bent van harte welkom in onze concessie om in alle rust en met een drankje in de hand de MINI modellen te komen ontdekken.


Graag geven wij u de gewenste info, stellen wij u een vrijblijvende offerte op, en eventueel ook een op maat gemaakt financieel voorstel. Uiteraard is een testrit ook steeds mogelijk, zo kunt u het MINI rijplezier zelf ondervinden.

 

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor al uw aanvragen in verband met onderhoudscontracten, financieringsmogelijkheden,... We kunnen zowel voor particulieren als zelfstandigen interessante voorwaarden aanbieden.

https://www.livevideocalljuma.mini-events.eu/nl

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK VOOR EEN LIVE VIDEO CALL MET JOUW MINI JUMA AMABASSADOR.

ONZE AANbiedingen.

MINI winterproof

Zo maak jij je MINI winterproof.

Tijd om je MINI én jezelf te beschermen tegen de winter. Dat doe je met de MINI Winter Sterbanden. Als je ze vóór 31 december koopt, krijg je er, naast de gebruikelijke 24 maanden sterbandengarantie, bovendien een mooie korting en bij.

HOT WINTER ESSENTIALS.

De winter is daar. Ben je klaar? Ook deze winter is jouw MINI je compagnon bij uitstek om eropuit te trekken. Blijf je in de buurt of zoek je verdere oorden op nu het weer mag? Je MINI kan het aan met onze knappe accessoires.

 

 

 

 

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.