header

UW MINI-CONCESSIE IN LEUVEN.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

Let"s connect

 

LET'S CONNECT! (FLEET)

Fleetwagen in de kijker

 

FLEETWAGEN IN DE KIJKER.

MAAK KENNIS MET HET FLEET TEAM

Thomas Beckers

Thomas Beckers

Fleet Manager

Mijn klant bent u. Ik ben er om het werk van de fleetverantwoordelijke te verlichten. Ten alle tijde beschikbaar zorg ik voor een antwoord op uw vragen. Kortom : ik wil er voor u zijn als eerste contact, vertrouwenspersoon en adviseur.

Danny Van den Eeckhout

Danny Van den Eeckhout

New Business Developer

Bij elke nieuwe professionele klant sta ik klaar voor een goed gesprek, vragen en antwoorden, no-nonsense advies, ondersteuning en mobiliteitsoplossingen bij u op kantoor of in onze showrooms. Met plezier delen wij onze expertise over Total Cost of Ownership (TCO), fiscale optimalisatie, elektrificatie, laadoplossingen & partners, car policy en nog veel meer!

Catherine Ceulemans

Catherine Ceulemans

Business Account Advisor

Going the extra mile… In de dagelijkse opvolging van onze fleetklanten ben ik graag uw vertrouwde contactpersoon om in samenspraak uw wagenpark inzake fiscale optimalisatie, elektrificatie, carpolicy, referentieoffertes, condities … proactief met de nodige expertise en zorg op te volgen.

FLEET NIEUWS

https://www.mini.be/nl_BE/home/news/new-mini-app.html

5 REDENEN OM DE NIEUWE MINI APP METEEN TE DOWNLOADEN.

Het is zover. Jij kan nu de gloednieuwe MINI app downloaden. Met z’n schitterende design en nieuwe features zijn jij en je MINI meer dan ooit verbonden. Met elkaar én met de digitale wereld. En dat volledig naadloos. We geven je alvast een paar highlights mee.

MINI ELECTRIC, OPGELADEN DOOR DE STAD.

MINI ELECTRIC, OPGELADEN DOOR DE STAD.

Altijd al gedroomd om een MINI te testen, of een elektrische wagen? Waarom kiezen? Sla twee vliegen in één klap met een testrit van ‘MINI Charged by the City’. Laat je onderdompelen in een elektriserende rijervaring met een stoere MINI Electric. Proef van sportieve prestaties met zero uitstoot in Luik (28 mei), Antwerpen (4 juni), Brussel (11 juni) en Luxemburg (18 juni) van 10u tot 18u.