header

JE MINI CONCESSIE IN LEUVEN.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

Let"s connect

 

LET'S CONNECT! (FLEET)

Fleetwagen in de kijker

 

FLEETWAGEN IN DE KIJKER.

MAAK KENNIS MET HET FLEET TEAM

Danny Van den Eeckhout

Danny Van den Eeckhout

Fleet Manager / New Business Developer

Ik sta altijd klaar voor een goed gesprek met elke professionele klant. Klanten kunnen op mij rekenen voor  no-nonsense advies, ondersteuning en mobiliteitsoplossingen; bij u op kantoor of in onze showrooms.

Met plezier deel ik mijn expertise over Total Cost of Ownership (TCO), fiscale optimalisatie, elektrificatie, laadoplossingen & partners, car policy en nog veel meer!

Kristiaan Vermeir

Kristiaan Vermeir

Business Account Advisor

De wereld verandert in een sneltreinvaart. De regelgeving van vandaag is niet noodzakelijk de regelgeving van morgen! U probeert steeds op de hoogte te zijn, maar u bent soms het spoor bijster (u bent zeker niet de enige)! Wel op die momenten ben ik graag uw lichtbaken en help ik u graag verder om de beste mobiliteitsoplossing aan te reiken voor uw bedrijf en uw werknemers. Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes op basis van TCO berekeningen, korte -en lange termijnoplossingen en optimalisatie van uw wagenpark.

Catherine Ceulemans

Catherine Ceulemans

Business Account Advisor

Going the extra mile… In de dagelijkse opvolging van onze fleetklanten ben ik graag uw enthousiaste en vertrouwde contactpersoon om in samenspraak uw wagenpark inzake fiscale optimalisatie, elektrificatie, carpolicy, referentieoffertes, condities … proactief met de nodige expertise en zorg op te volgen.

FLEET NIEUWS

https://www.mini.be/nl_BE/home/news/new-mini-app.html

5 REDENEN OM DE NIEUWE MINI APP METEEN TE DOWNLOADEN.

Het is zover. Jij kan nu de gloednieuwe MINI app downloaden. Met z’n schitterende design en nieuwe features zijn jij en je MINI meer dan ooit verbonden. Met elkaar én met de digitale wereld. En dat volledig naadloos. We geven je alvast een paar highlights mee.

MINI ELECTRIC, OPGELADEN DOOR DE STAD.

MINI ELECTRIC, OPGELADEN DOOR DE STAD.

Altijd al gedroomd om een MINI te testen, of een elektrische wagen? Waarom kiezen? Sla twee vliegen in één klap met een testrit van ‘MINI Charged by the City’. Laat je onderdompelen in een elektriserende rijervaring met een stoere MINI Electric. Proef van sportieve prestaties met zero uitstoot in Luik (28 mei), Antwerpen (4 juni), Brussel (11 juni) en Luxemburg (18 juni) van 10u tot 18u.