header

JE MINI CONCESSIE IN LEUVEN.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

nieuws & events.

MINI NEXT GEN.

THE MINI COOPER & MINI COUNTRYMAN.

Als driedeursmodel onderstreept de zuiver elektrische MINI Cooper de traditie van het merk met zijn typische MINI-design en staat hij symbool voor rijplezier in de stad. De nieuwe MINI Countryman zag zijn buitenafmetingen groeien en biedt zijn inzittenden nog meer ruimte, comfort en veiligheid. De nieuwe MINI Cooper en MINI Countryman rijden allebei zuiver elektrisch en garanderen zo een lokaal emissievrije mobiliteit.

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2022

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2023.

Ook in 2023 krijgen de liefhebbers van de sportiefste MINI’s de kans om het MINI John Cooper Works gamma te ontdekken op het Circuit van Zolder tijdens de MINI John Cooper Works Track Experience. Deze ultieme experience zullen jullie kunnen ervaren op volgende data: 16 maart, 20 april, 4 mei, 28 mei, 27 juli, 28 september, 19 oktober en 16 november. Tot dan!

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

MINI presenteert een preview van een nieuw autoconcept voor het premium segment van kleine auto's: puur elektrisch aangedreven, chroom- en ledervrij en met een volledig nieuw design. En daarbovenop, nieuwe digitale functies om je ervaring te verbeteren.